Kategorier
Okategoriserade

Fillers Västerås – är det en trygg behandling? 

Många som blir äldre har svårt att acceptera att åldrandet sätter spår. Din hud kommer att förlora sin elasticitet och detta i kombination med att volymen minskar i ansiktet gör att rynkor kan komma att bildas. Rynkor vid ögonen kan göra att man ser trött ut, rynkor vid munnen kan göra att man ser sur ut – och rynkor vid pannan kan göra att man går omkring och ser bekymrad ut. 

Oavsett vilket så kan detta innebära ett sämre självförtroende – helt baserat på att man inte längre känner igen sig i det ansikte som syns i spegeln. Att man vänder sig till olika behandlingar är därför inte så konstigt, och en av de vanligaste idag handlar om fillers. 

Fillers i Västerås är en behandling som sker med hjälp av ett naturligt ämne – hyaluronsyra – som injiceras i det område där rynkorna syns. Effekten är att man fyller ut huden och att man genom detta också slätar ut den. I och med att det handlar om ett naturligt ämne som kroppen – efter en tid – bryter ned så är det också en säkrare behandling än många andra. Jämför man med exempelvis botox – som är ett slags nervgift – så finns färre risker med fillers i Västerås. 

Välj rätt klinik för fillers i Västerås 

Men: det handlar emellertid inte om, som många vill göra gällande, om en helt riskfri behandling. Valet av klinik för fillers i Västerås är avgörande för A) hur pass god effekt du får av behandlingen och B) hur pass säker den blir. 

Tyvärr så är det många kliniker som erbjuder behandlingar med fillers utan att ha den utbildning och den erfarenhet som krävs. Det har blivit bättre – högre krav ställs idag än tidigare – men det handlar fortfarande om en marknad som till mångt och mycket måste regleras ännu hårdare. 

En injektionsbehandling – som fillers är – måste alltid ske med kunskap, med utbildning kring exempelvis dosering samt med största fokus på hygien. Fillers i Västerås är en relativt säker – och mycket effektiv – metod för att bli av med rynkor och för att rekonstruera delar av kroppen, men det är det först om man väljer rätt klinik. Således: var alltid noga innan du väljer behandlare och läs på innan.